Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αποτελεσματική περιποίηση σώματος

Αποτελεσματική περιποίηση σώματος
Τώρα είναι η στιγμή να περιποιηθούμε το σώμα μας και να το ετοιμάσουμε για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Η θρεπτική κρέμα σώματος είναι απαραίτητη κάθε εποχή. Παρόλο που στο κρύο χρειάζεται πιο λιπαρή λοσιόν, να έχετε υπόψην, ότι σε περίπτωση που είναι υπερβολικά λιπαρή σε κλειστό και ζεστό χώρο το δέρμα δεν μπορεί να αναπνέει.

Τα απαραίτητα βήματα ομορφιάς για το φθινόπωρο εκτός από την κρέμα σώματος περιλαμβάνουν την απαλή απολέπιση, το αφρόλουτρο ενυδάτωσης και θρέψης και τη θρεπτική μάσκα σώματος.

Η κρέμα σώματος απλώνεται μια ώρα πριν βγείτε έξω, ενώ η απολέπιση για το σώμα και η μάσκα πιο σπάνια, για παράδειγμα μια φορά την εβδομάδα.

Η απολέπιση σώματος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, ενώ η μάσκα θρέφει πιο βαθιά τα κύτταρα.

Όταν κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα, να αποφεύγετε να κάθεστε παραπάνω από 10-15 λεπτά στο ζεστό νερό, επειδή το δέρμα σας θα χάσει πολλή υγρασία και θα γίνει πιο ξερό.

Ακόμα και να πέφτει η θερμοκρασία, κάνετε προσπάθεια να περάσετε περισσότερες ώρες έξω και να κάνετε βόλτες κάθε μέρα. Εκτός από το δέρμα σας θα τονωθεί και η... φιγούρα σας!

Βελτιώστε την κατάσταση του σώματός σας καταναλώνοντας βιταμίνες, μέταλλα και 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Τα προϊόντα, που περιέχουν βιταμίνη Β βελτιώνουν τις μεταβολικές διαδικασίες στο δέρμα.

Τα προϊόντα, που περιέχουν βιταμίνη Α κάνουν την επιδερμίδα πιο ελαστική και απαλή και αυτά που περιέχουν βιταμίνη Ε επιβραδύνουν την γήρανση και τροφοδοτούν το δέρμα με οξυγόνο.

Τα προϊόντα που είναι πλούσια σε ασβέστιο ενισχύουν την ανάπτυξη τον νυχιών και της τρίχας.

Οι τροφές, που είναι πλούσιες σε μαγνήσιο συμβάλλουν στην σωστή διατροφή των κυττάρων.

Πηγή: omorfia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου