Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πως θα βρείς τον ιδανικό σύντροφο .

Πως μπορείς να βρεις τον ιδανικό σύντροφο;

Ανακάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να βρεις σύντροφο. Σίγουρα πολλές φορές παίζει ρόλο η τύχη και οι συνθήκες αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σημαντικότερη συμβολή είναι η δική μας οπότε δεν ωφελεί να τα ρίχνουμε όλα στο σύμπαν. Κάνε μια ενδοσκόπηση και αναγνώρισε στοιχεία.
Δες την ευτυχία σαν ένα μεγάλο κουτί στο οποίο εσύ οφείλεις να μπεις μέσα. Δεν υπάρχουν ούτε όρια, ούτε κανόνες. Βάλε στόχο τη δική σου ευτυχία, επικεντρώσου σε αυτήν και θα έρθει πιο γρήγορα.
Σταμάτα να έλκεσαι από την ιδέα ενός «κακού αγοριού», όπως έκανε η Λάσκαρη με τον Κούρκουλο. Τα κακά παιδιά είναι passé.. σημασία έχει ο άλλος να είναι σωστός και να σε κάνει να νιώθεις μοναδική γυναίκα. Και αν δεν σε φτύνει.. μην αγχώνεσαι.
Δες τι είδους σύντροφο θα ήθελες να έχεις και κάνε focus σε αυτόν. Δε χρειάζεται να σπαταλάς ενέργεια σε ανθρώπους με τους οποίους ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσες να είσαι χαρούμενη. Κακή η μοναξιά, αλλά χειρότερος ο συμβιβασμός.
Κοινωνικοποιήσου. Δε λέμε πως χρειάζεται να πάρεις σβάρνα τον οδηγό πόλης και να τρέχεις από έκθεση σε προβολή και από πάρτι σε βραδιά ποίησης. Αλλά οι δραστηριότητες εκτός δουλειάς, τα social networks και κάποιες μορφές διασκέδασης αυξάνουν τις πιθανότητες να βρεθεί ένας καλός σύντροφος. Χώρια που το συνεχόμενο socializing τονώνει την αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου