Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πως να δείχνεται λεπτότερη και με μαγιό .

Πώς να δείχνεις λεπτότερη και με μαγιό!
Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να χάσεις πολλά κιλά στο διάστημα που μένει μέχρι τις διακοπές. Υπάρχουν και άλλοι εναλλακτικοί τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φαίνεσαι πιο λεπτή, ακόμα κι αν φοράς μόνο το μπικίνι σου. Επικεντρώσου στη σωστή στάση του σώματος και στα άλλα κολπάκια που προτείνουμε και που θα κάνουν θαύματα με τη φιγούρα σου.

Η Νίκι Γουότερμαν και η Αμάντα Ούρσελ (διάσημοι διατροφολόγοι και προσωπικές γυμνάστριες πολλών αστέρων του Χόλιγουντ), μοιράζονται τα μυστικά και τα τρικς για να δείχνεις πιο λεπτή, ακόμα κι αν δεν είσαι.

Η Νίκι επιμένει: το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για να δείχνεις λεπτή, είναι η σωστή στάση του σώματος: βοηθά τους κοιλιακούς να φαίνονται επίπεδοι, μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των ανασηκωμένων γλουτών. Δοκίμασε λοιπόν τα εξής:

Α: Τράβηξε τους ώμους προς τα πίσω, κράτα ίσια την πλάτη, ρούφα το στομάχι προς τα μέσα και φαντάσου πως ένα αόρατο σχοινί που είναι δεμένο στο ταβάνι, τραβάει το κεφάλι σου προς τα πάνω. Μια καλή άσκηση είναι η τοποθέτηση ενός βιβλίου στο κεφάλι. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία σου περπατώντας με το βιβλίο επί κεφαλής, όσο περισσότερο μπορείς.

Β: Απόφυγε τα δίχρωμα μαγιό που δεν κολακεύουν ούτε καν τις ψηλόλιγνες κοπέλες. Ένα μονόχρωμο μαγιό θα δώσει την ψευδαίσθηση της συνέχεια τους σώματος και θα πάρει κιλά από επάνω σου.

Γ: Ξάπλωσε για λίγο. Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως το πρωί που ξυπνάς δείχνεις πιο λεπτή. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν είσαι ξύπνια και σε κάθετη στάση, η βαρύτητα σε τραβάει προς τα κάτω και η φιγούρα σου δείχνει πιο βαριά. Πριν βγεις στην παραλία ή σε κάποια άλλη εκδήλωση, κοιμήσου για λίγο ή απλά πάρε μερικά λεπτά για να ξαπλώσεις. Μέσα σε ένα τέταρτο, το σώμα σου θα αποκτήσει και πάλι την ελαστικότητά του και ειδικά το σημείο που θα αναδειχτεί είναι η πιο λεπτή μέση σου.

Δ: Στάσου στην άκρη μια πόρτας και κόλλησε το σώμα σου σε αυτήν. Βάλε μια φίλη σου να μετρήσει την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στη καμπύλη που κάνει η μέση σου και την πόρτα. Αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 4 εκατοστά περίπου, αυτό σημαίνει πως κυρτώνεις πολύ και η στάση σου δεν σε βοηθά να δείχνεις πιο λεπτή. Γι΄αυτό και θα πρέπει να ανασηκώσεις το πηγούνι ώστε να σχηματίζει ορθή γωνία με το έδαφος και τράβηξε το κεφάλι προς τα πίσω, μέχρι να ευθυγραμμιστούν τα αυτιά με τους ώμους σου.

Ε: Ανασήκωσε τους γλουτούς και σφίξε τους κοιλιακούς. Αυτή η στάση κάνει πιο σταθερό το περπάτημα και σε δείχνει ψηλότερη άρα και πιο λεπτή. Φυσικά δεν χρειάζεται να το παρακάνεις και να περπατάς σαν την Πετρούλα.

Στην ξαπλώστρα:

1. Κράτησε τα πόδια σου ενωμένα και με κατεύθυνση προς τα εμπρός για να μην πέφτουν οι γλουτοί και δείχνεις πιο παχουλή. Χρησιμοποίησε αυτή τη συμβουλή ειδικά όταν κάθεσαι στην ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα. Τα γόνατα πρέπει να κοιτούν προς τα εμπρός και φυσικά να είναι ελάχιστα λυγισμένα.

2. Όταν κάνεις ηλιοθεραπεία ξαπλωμένη μπρούμυτα, απόφυγε να ανοίξεις πολύ τα πόδια. Η γωνία που θα πρέπει σχηματίζουν δεν θα ξεπερνά τις 30 μοίρες γιατί το αποτέλεσμα θα είναι άκοσμο και αντιαισθητικό. Άσε που δεν είναι ωραία στάση για μια κυρία σαν εσένα.

Τέλος, μην παραμελήσεις να κάνεις μερικές διατάσεις σε χέρια, πόδια και κοιλιακούς καθημερινά. Οι διατάσεις βοηθούν το σώμα να ξαναβρεί την ελαστικότητά του και φυσικά μόνο έτσι δεν θα πιαστείς και θα διατηρήσεις την σωστή στάση του κορμού για να δείχνεις πιο λεπτή και ξεκούραστη.

Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου