Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλα ποτήρια και οι γυναίκες οδηγοί .

Μεγάλα ποτήρια και οι γυναίκες οδηγοί
Κατά έξι φορές ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο στο αλκοόλ μια 30χρονη γυναίκα στην Μελβούρνη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Αστυνομίας και το αλκοτέστ που διενεργήθηκε προηγουμένως, η 30χρονη Αυστραλιανή θα πρέπει να είχε πιει τουλάχιστον 30 ποτά τις τελευταίες 6 ώρες, αφού η συσκευή κατέγραψε τον «μαγικό» αριθμό 0.313.

Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, η οδηγός κινδύνευε εκτός των άλλων να χάσει τη ζωή της από αλκοολική δηλητηρίαση. Στην πρόσφατη μεγάλη εκστρατεία που διενήργησε η αστυνομία της Μελβούρνης, συνελήφθησαν άλλες τρεις γυναίκες οδηγοί να έχουν πιει τέσσερις φορές περισσότερο από το επιτρεπτό όριο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε ένα δρόμο με όριο ταχύτητας τα 100 χιλιόμετρα την ώρα η γυναίκα οδηγούσε με ταχύτητα περίπου στα 140 χιλιόμετρα την ώρα, αλλάζοντας συνέχεια γραμμές και διαγράφοντας «οχτάρια» στον αυτοκινητόδρομο.

Κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, η αστυνομία συνέλαβε 14.000 άτομα τα οποία είτε είχα είχαν υπερβεί το όριο ταχύτητας ή το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου